A Nagyszombat Megyei Idegenforgalmi Szövetség versenypályázatot hirdetett, amelynek segítségével logóját és vizuális identitását keresi. A szervezet ezzel szeretne hozzájárulni Nagyszombat megye mint idegenforgalmi célpont attraktívabbá tételéhez.

Egy kreatív ötlet eredetiségét és innovativitását díjazzák majd. Olyan modern és figyelemfelkeltő grafikai munkát keresnek, amely kifejezi a Nagyszombat Megyei Idegenforgalmi Szövetség Élmények megyéje mottóját. Ezt a szervezet a nyilvánossággal való kommunikáció során használja. A győztes, akinek kilétére november első felében derül fény, 2000 eurós jutalmat kap majd.

A versenyről részletes információk, valamint a Nagyszombat megyében található figyelemre méltó helyekkel és látványosságokkal kapcsolatos brosúrák, tippek és információk megtalálhatók a www.krajzazitkov.sk honlapon, továbbá a Facebook (www.facebook.com/krajzazitkov) és az Instagram (www.instagram.com/kraj_zazitkov) közösségi oldalakon.

Az idegenforgalom támogatása céljából a Nagyszombat Megyei Idegenforgalmi Szövetség kampányt indított a belföldi és a külföldi látogatók idecsalogatására, utóbbiak közül elsősorban a szomszédos dél-morvaországi régióból és Győr-Moson-Sopron megyéből. A kampány augusztusban a nyomtatott sajtóban, az online médiában, a rádióban és a közösségi hálókon valósult meg. A megye összes járásának turisztikai legjei bemutatásra kerültek a kerékpáros turizmus, a turizmus, a természetes vízfelületek, a fürdők és a kulturális műemlékek tekintetében.

Emellett az idegenforgalmi szövetség a Covid-19 pandémia által okozott nehéz helyzetben hozzájárult három tagszervezete – a Nagyszombat Tourism Területi Idegenforgalmi Szövetség, a Rezort Pöstyén Területi Idegenforgalmi Szövetség és a Csallóköz Területi Idegenforgalmi Szövetség – marketingtevékenységének támogatásához.